'
Manises 19/04/2018 

Benvinguts a Històries de Superació

Som Súper és un homenatge a les persones i associacions que han assumit la seua responsabilitat i compromís com a ciutadans de millorar el seu entorn i la qualitat de vides de les persones.

Aqueixes persones són com a herois anònims units entorn de col·lectius amb objectius, assoliments i històries increïbles.

Històries que, com a súper herois que són, bé mereixen ser plasmades en el paper i dinfundidas. “Benvinguts a “Històries de Superació”. Benvinguts a Somos Súper.

Com a part de la campanya i organitzat per la Fundació Horta Sud, en col·laboració amb la EASD València, Paco Roca impartirà un taller de còmic que tindrà lloc entre el 6 i el 20 d'abril de 2016.

En aquest taller, a part de les eines i aspectes que Paco transmetrà a les participants, s'iniciaran diversos projectes a partir d'històries i testimonis reals de persones que treballen en diverses associacions i que s'encarregaran de convertir en històries de còmic.

Una vegada finalizado el taller i els treballs, la Fundació Horta Sud s'encarregarà de publicar aquestes obres.

També volem agrair als col·laboradors que ens ajuden a fer possible este projecte i en concret a Caixa Popular, Ajuntament de Quart de Poblet i l’Escola Superior de Disseny.

 

Fuente: Centre de Recursos Associatius. Fundació Horta Sud
               C/Mare de Déu de l'Olivar, 4 - 46900 Torrent (Horta Sud) València
               www.fhortasud.org / www.somossuper.org
              Tel: 601 303 418

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com