'
Manises 19/04/2018 

38 CONCURS DE CARTELLS / 38 CONCURSO DE CARTELES

ARGILLÀ ARGENTONA 2017
Fira Internacional de Ceràmica
ARGENTONA 7 - 8 - 9 DE JULIOL
Premi / Premio : 500 €
Termini d'admissió de cartells / Plazo de entrega: 21/03 al 02/04

Benvolgut/da,
Ens posem en contacte amb tu per tal d'anunciar-te les bases del Concurs de cartells per a Argillà Argentona. Fira Internacional de ceràmica d'aquest any, que convoca el Patronat Municipal del Museu del Càntir d'Argentona.

El cartell anunciarà només la Fira Internacional de Ceràmica d'Argentona que, des de fa dos anys es celebra pel juliol, desvinculant-se de la Festa del Càntir, que es segueix celebrant el 4 d'agost.

Així doncs, tal com podreu llegir en el punt 1 de les bases que us adjuntem en aquest correu, la temàtica del cartell haurà d'estar relacionada amb la ceràmica i/o la vila d'Argentona i no pas amb el càntir de l'any. Per tal de no donar peu a confusió amb la Festa del Càntir, aconsellem que el motiu gràfic principal del cartell no sigui un càntir.

El cartell també haurà d'incloure el logotip d'Argillà Argentona, amb els seus colors originals i de forma ben visible, que es pot descarregar des d'aquest mateix correu.

Apreciado/a,
Nos ponemos en contacto contigo para anunciarte las bases del Concurso de carteles para Argillà Argentona. Feria Internacional de cerámica de este año, que convoca el Patronato Municipal del Museu del Càntir de Argentona.

El cartel anunciará solo la Feria Internacional de Cerámica de Argentona que, desde hace dos años se celebra siempre en Julio, desvinculándose de la Festa del Càntir, que sigue celebrándose el 4 de Agosto.

Así pues, tal como podréis leer en el punto 1 de las bases que os adjuntamos en este correo, la temática del cartel tendrá que estar relacionada con la cerámica y/o la villa de Argentona y no con el botijo del año. Para no dar pie a confusión con la "Festa del Càntir", aconsejamos que el motivo gráfico principal del cartel no sea un botijo.

Como novedad de esta edición, el cartel tendrá que incluir el logotipo de Argillà Argentona, con sus colores originales y de forma bién visible, que puede descargarse desde este mismo correo.

Bases en català
Bases en castellà
Logo Argillà Argentona

 

Fuente: Museu del Càntir d’Argentona
               Pl. Església, 9 - 08310 Argentona (Barcelona)
               www.museucantir.org
               Tel: 93 797 27 32

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com