'
Manises 19/04/2018 

Manises renova la flota automobilística de la Policia Local

La Policia Local de Manises ha renovat la seua flota automobilística.

Concretament ha adquirit tres noves motocicletes, dos d'elles per poder donar servei a les urbanitzacions del poble i al parc fluvial del Túria al seu pas per la localitat de Manises i, la tercera, per a ser utilitzada per un policia de proximitat dins de la ciutat.

Dos de les motos que estava gastant fins a aquest moment la Policia Local de Manises han sigut donades en perfectes condicions al servei de Protecció Civil per tal d'aprofitar els recursos existents a l'Ajuntament i donar així un millor servei a la ciutadania.

L'alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis, ha acudit a les dependències policials per poder veure de primera mà les noves adquisicions. L'alcalde ha remarcat que ''és important ampliar el servei a les urbanitzacions del poble, de les quals no ens oblidem i, poc a poc, anem millorant la seua qualitat de vida''.

 

Fuente: Gabinete de Prensa Ayto. de Manises

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com