'
Manises 19/04/2018 

La regidoria de Comerç convoca el I Concurs d'aparadors Pasquers

L'Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Comerç, convoca el primer concurs d'aparadors Pasquers que se celebrarà des de l'11 al 25 d'abril.

L'objectiu del concurs d'aparadors Pasquers és premiar la dedicació i esforç dels i les comerciants en la decoració dels seus negocis, per tal d'atraure a la clientela i invitar a visitar les zones comercials, afavorint el comerç de proximitat i la participació ciutadana.

Podran participar tots els establiments comercials del municipi de Manises oberts al públic, siga quina siga la seua activitat comercial.

En el disseny dels aparadors han de figurar articles tradicionals de Pasqua, podent donar-se la col·laboració entre comerços obtindre un millor resultat. Els comerços participants estaran identificats amb un adhesiu.

La votació dels aparadors es realitzarà a través del carnet pasquer que podrà arreplegar-se als comerços participants i indicar la puntuació (de 0 a 10) de com a mínim 4 dels aparadors dels comerços adherits.

Una vegada completat i omplit, el carnet es depositarà en les urnes que es trobaren en els forns participants. Durant el recompte de vots que es realitzarà en un programa en directe de la Ràdio Municipal, només es comptabilitzaran aquells carnets en què s'hagueren valorat els aparadors de 4 comerços exigits per a poder participar al sorteig.

Totes les persones que hagen omplit el carnet pasquer amb les 4 votacions participaran en el sorteig de 5 entrades dobles per a l'obra "Melomans" a l'Auditori Germanies.

La regidora de Comerç de l'Ajuntament de Manises, Carmen Moreno, ha destacat que «els aparadors són una eina molt important per a la promoció dels nostres negocis i que, en moltes ocasions, està desaprofitada. Un bon aparador pot marcar la diferència entre un comerç i altre i aquest concurs que fem enguany per primera volta, és una forma més de fomentar i recolzar el comerç local a la nostra ciutat.

 

Fuente: Gabinete de Prensa Ayto. de Manises


 

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com