'
Manises 21/06/2018 

Destino Manises Guapa, per mantindre una ciutat neta

L’Ajuntament de Manises finalitza la campanya ‘Destino Manises Guapa’ per mantindre una ciutat neta.

Un total de 480 contenidors i 400 papereres han sigut decorats amb dibuixos per a conscienciar a la societat.
A la campanya han participat 1.800 xiquets de huit col·legis de Manises.

L’Ajuntament de Manises ha finalitzat la campanya ‘Destino Manises Guapa’ amb la decoració d’un total de 480 contenidors  amb dibuixos que pretenen conscienciar a la societat sobre el correcte ús d’aquestos elements per a mantindre una ciutat neta.

D’aquesta manera, finalitza la segona fase de la campanya que ja va decorar 400 papereres amb dibuixos fets pels xiquets de la ciutat. Aquesta iniciativa ha tingut un cost zero per a l’Ajuntament, que no ha pogut canviar els contenidors a pedal perquè els camions de recollida de la ciutat no estan adequats per aquest tipus de contenidors.

Amb aquesta segona fase de la campanya ‘Destino Manises Guapa’, segons explica Rafael Mercader, regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manises, “pretenem conscienciar els veïns de la localitat amb la decoració de les papereres i contenidors per a mantindre una ciutat neta. Perquè una ciutat neta és responsabilitat de tots i per això, hem volgut involucrar els menuts, perquè ells són els millors ambaixadors de qualsevol ciutat que vulga ser innovadora i model de neteja i conscienciació ciutadana”.

Per donar un pas endavant, l’Ajuntament de Manises ha establert una conversa amb el director general de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental, Joan Piquer, per a continuar amb aquesta campanya de conscienciació.

Aquesta iniciativa es va iniciar a desembre de 2016 des de l’Ajuntament de Manises en col·laboració amb l’empresa valenciana Esferic Better Things amb l’objectiu d’involucrar a tota la població manisera per a mantindre una ciutat neta  durant les festes nadalenques.

Per portar a la fi la iniciativa, 1.800 xiquets d’entre 6 i 12 anys de huit col·legis de Manises van fer els dissenys per decorar amb vinil les papereres i contenidors de la ciutat, amb l’objectiu de recuperar la visibilitat d’aquestos elements per a recordar que no són decoratius i sensibilitzar a la societat per fer-ne ús d’ells de la manera correcta. 

Manises va ser el primer ajuntament que es va sumar a aquesta particular campanya de sensibilització ideada per Esferic Better Things i que es pretén portar a la resta de municipis valencians.

 

Fuente: Gabinete de Prensa Ayto. de Manises
    
 

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com