'
Manises 19/04/2018 

L’Ajuntament de Manises rep una família de refugiats siris per a donar-los suport

Manises es va declarar Ciutat Acollidora de Refugiats a l’any 2016.

L’Ajuntament de Manises ha rebut aquest matí una família de refugiats siris per a donar-los suport i oferir-los la seua hospitalitat. Aquesta família viu a Manises des de fa cinc mesos i estan totalment adaptats a la vida manisera.

Manises es va declarar Ciutat Acollidora de Refugiats a l’any 2016 perquè com ha declarat el regidor de Migració, Carles López, “sentim com a nostra l’obligació d’acollir a aquestes famílies que estan passant per moments tan difícils i que han hagut d’abandonar el seu país i la seua vida d’una manera tant injusta. Aquestes persones mereixen una vida digna i els oferim els nostre suport perquè la troben a Manises ”.

L’Ajuntament els ha donat suport en matèria lingüística i d’ integrament social, a més a més d’oferir-los la seua infraestructura per a portar a terme activitats de caràcter cultural per a apropar a aquesta família al veïnat del poble.
 
La família provinent de la ciutat de Homs, una de les més castigades pels bombardejos, consta de deu membres. Els xiquets ja estan escolaritzats a Manises i s’han integra’t amb satisfacció. Els adults han explicat que el més important per a ells és trobar un treball per a portar una vida digna tal i com la portaven a Síria, on els homes treballaven de taxista i obrer, respectivament.Fuente: Gabinete de Prensa Ayto. de Manises

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com