'
Manises 21/06/2018 

Tres col•legis de Manises s’adhereixen al projecte europeu El Joc de la Serp

El joc, per a incentivar l’ús de formes de desplaçament més sostenible entre els menuts, començarà al mes de maig.
Els col•legis que s’han afegit són Benjamín Benlloch, Garcia Planells i El Carmen.

Tres col•legis de Manises s’adhereixen al projecte europeu El Joc de la Serp, que ha posat en marxa la regidoria de Mobilitat  de l'Ajuntament de Manises en col•laboració amb el departament d'educació vial de la DGT,  amb la finalitat de conscienciar els més menuts sobre l'ús de mitjans de transport més sostenibles a la seua vida quotidiana.

Els col•legis que s’han adherit al projecte són Benjamín Benlloch, Garcia Planells i El Carmen i duran a terme el joc al mes de maig.

La campanya consisteix en dues setmanes de joc durant les quals els xiquets col•loquen punts en un pòster cada vegada que caminen, van en bici o en transport públic o comparteixen el cotxe amb altres persones. Es tracta d’emplenar tots els punts i aconseguir l’objectiu de millora de la mobilitat que s’haja proposat el col•legi.

Per tal de difondre esta pràctica en Europa  es va crear el Joc de la Serp al 2015 i ja  s’han adherit 19 països. L’any passat, només a Espanya, van jugar al Joc de la Serp 10.158 xiquets i en els dos anys que porta el joc en marxa, un total de 15.600.

Segons paraules de la regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Manises, Carmen Moreno,  “és prioritari per a nosaltres sensibilitzar tant a escolars com a docents i pares dels beneficis dels desplaçaments sostenibles com són una major autonomia  dels xiquets i xiquetes, i millores tant en la seua salut com en la qualitat de l'aire”.

El joc es realitza en col•laboració amb la Direcció General de Trànsit (DGT) ja que són els seus educadors els que porten a terme la campanya i garanteixen la seua qualitat.Fuente: Gabinete de Prensa Ayto. de Manises
 

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com