'
Manises 19/04/2018 

El músic, Efrén López, oferirà un concert de música medieval a Manises

El músic internacional, Efrén López, oferirà un concert de música medieval a Manises, junt amb Meira Segal i Miriam Encinas, el pròxim 13 de maig, a les 20:00 hores a l’Auditori Germanies.

Efrén López potser és un dels músics més internacionals que va créixer a Manises. Amb una llarga trajectòria musical i travessant nombrosos estils musicals, finalment ha desenvolupat la major part del seu repertori amb música d'arreu del món.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manises, Xavier Morant, ha explicat que “és un plaer rebre a la nostra ciutat un artista internacional como Efrén, que està triomfant per tot arreu amb les seues creacions musicals. Que Efrén siga, a més a més, maniser, és tot un orgull i la mostra de que amb treball tot es pot conseguir”.

Efrén López destaca com a multi instrumentista virtuós, amb una visió amplíssima dels recursos instrumentals,  musicals i sonors, i sempre sorprèn per la seua facilitat en l'execució i el seu gran valor compositiu.

El músic ha treballat amb reconegudes figures del món de la música i els seus projectes personals han obtingut sempre un reconeixement internacional que el fan mereixedor d'un lloc destacat en el panorama de la música actual.

Ha editat treballs discogràfics propis sota els noms : Efrén López , EVO, Petrakis /López/ Chemirani, Aman Aman , L'Ham de Foc  i  Sabir .

Efrén López ha col•laborat amb els discos d'altres artistes com : Eduardo Talironte , Stelios Petrakis Trio , Kelly Thoma , Manolo Garcia , Ross Daly , Malva de Runa , Sandrina Monlezun , Celina da Piedade , Verdcel , Via Artis Konsort , Capella de Ministrers , Xavier Morant & Abraham Rivas , Loxandra Balladyna , Carles Dénia , Oni Wytars , Luqui Cinque & Hipertext Orchestra , Yeden , Vassilis Stavrakakis , Pep Gimeno «Botifarra» , La Banda del Pepo , Al Andalus Project , Maria Laffitte , Chambao , L'Ham de Foc, Gàtaca , Malagüero i Miquel Gil .

 

 

Fuente: Gabinete de Prensa Ayto. de Manises

 

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com