'
Manises 19/04/2018 

Venda online d’entrades a l’Auditori Germanies

L’Ajuntament de Manises posa en marxa una plataforma de venda online d’entrades per a l’Auditori Germanies.

L’Ajuntament de Manises ha posat en marxa una plataforma de venda online d’entrades per a l’Auditori Germanies amb l’objectiu de facilitar la compra als ciutadans i impulsar la cultura a la ciutat.

Aquesta nova plataforma permet la compra online 24 hores al dia des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet i també la compra per telèfon de 9:00 a 22:00 hores els 7 dies de la setmana. A més a més, la plataforma ofereix un servei d’atenció al client telefònic, per correu electrònic i per xat online.

Segons explica el regidor de Cultura, Xavier Morant, “l’objectiu d’aquest nou servei és apropar més la cultura  a la ciutadania facilitant la compra d’entrades amb les noves tecnologies”.

La compra online es realitza seguint uns passos molt senzills. A més a més, la plataforma disposa d’una aplicació de Facebook que ofereix la informació actualitzada de l'estat de les vendes. La compra d'entrades també es pot realitzar 100% sense eixir de Facebook.

La plataforma estableix diversos mètodes de pagament perquè l'usuari puga comprar amb major facilitat online. El comprador per Internet obtindrà la seua entrada en format PDF (llest per a imprimir) i en format passbook que permet que el comprador no imprimir l'entrada, si no portar-la en el seu dispositiu mòbil,estalviant d'aquesta manera una mica de paper i ser més respectuosos amb la naturalesa.
 

Fuente: Gabinete de Prensa Ayto. de Manises

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com