'
Manises 21/06/2018 

Educ@ en el buen uso de las nuevas tecnologías

Xarrada dirigida a tots el pares i mares de l'alumnat de l'Escola de Música, Dansa i Teatre.
Divendres 26 Maig 2017, 19:00.

Les noves tecnologies són una eina extraordinària amb tal implantació, que en molt poc de temps, han revolucionat les relacions socials i numerosos aspectes de la nostra vida.

Els i les adolescents i joves, cada vegada a edats més tempranes, estan adquirint nous patrons de conducta amb un llenguatge i uns instruments propis.

Per primera vegada els fills coneixen millor el mitjà que els pares i mares, i per això és imprescindible estar ben format i informat dels seus avantatges i inconvenients.

Si tens interés en com educar als nostres fills en el bon ús de les noves tecnologies, vine a la xarrada sobre el tema que tindrà lloc el pròxim divendres 26 de maig a les 19:00 hores a l'Espai Musical de la nostra escola.

Localització : Espai Musical - Sala Ernesto Chenoll
Passeig Guillermo de Osma, 3
46940 Manises

 

Fuente: Societat Musical L’Artística Manisense
               Passeig Guillermo de Osma, 3 - 46940 Manises (València)
              Tel: 96 153 17 83

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com