'
Manises 22/05/2018 

La Banda Juvenil actua al Palau de la Música el pròxim 29 de juliol

Dissabte 29 de juliol, a les 19:30, l'agrupació juvenil de L'Artística Manisense, dirigida per Jesús Jareño, ofereix un concert al Palau de la Música de València.

La Banda Juvenil interpretarà un repertori de compositors valencians, espanyols i estrangers, amb obres de José A. Pina, Óscar Navarro, Brian Balmages, Hugo Chinesta, Kees Vlak, Jacob de Haan, Miguel Ángel Ibiza i Javier Martínez.

La Banda Juvenil interpretarà un repertori de compositors valencians, espanyols i estrangers: Gangster's scenes (José A. Pina), Paradise (Óscar Navarro), Arabian dances (Brian Balmages), Coliseum (Hugo Chinesta), Os Pássaros do Brasil (Kees Vlak) i Concerto d'amore (Jacob de Haan); i dos obres de joves compositors que van ser presentades al 3r Concurs de Composició per a Banda Juvenil "Música Jove" (2016) de València: Una aventura espacial (obra finalista, de Miguel Ángel Ibiza) i Al castellet (Javier Martínez, primer premi).

La Banda Juvenil, que recentment va guanyar el I Concurs "Memorial Francisco Fort", està formada per l'alumnat de l'Escola de Música de L'Artística Manisense. L'agrupació juvenil permet els educands i educandes iniciar-se en la pràcica musical en grup i en este sentit forma part del pla d'estudis de l'Escola. A més, el pas per la Banda Juvenil forma els músics i músiques de cara a la seua incoporació en la Banda Simfònica. En l'actualitat, les actuacions de la Banda Juvenil conformen una part important de la programació de la Societat Musical L'Artística Manisense.

 

Fuente: Societat Musical L’Artística Manisense
              Passeig Guillermo de Osma, 3 - 46940 Manises (València)
             Tel: 96 153 17 83

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com