'
Manises 22/05/2018 

L'Escola comença les seues classes el 18 de setembre

Dilluns 18 de setembre, l'Escola de L'Artística Manisense reprén les seues activitats. No ho dubtes i vine a estudiar música amb nosaltres.

MATRÍCULA OBERTA
Música per a bebés d'1 i 2 anys, Jardí Musical, totes les especialitats instrumentals, classes de batucada a càrrec de la nostra Batucada Zumba-li Xe i molt més.

Les persones interessades poden sol·licitar més informació en secretaria de la Societat o en el telèfon 961 531 783 , de dilluns a divendres de 16:00 a 20:00 hores.

Actualment, l'Escola de Música ofereix classes a alumnes a partir de l'any d'edat amb les classes de música per a bebés basades en la metodologia Willems (1 i 2 anys), Jardí Musical ( de 3 a 6 anys) i classes preparatòries (6 i 7 anys). El centre ofereix així mateix el programa d'ensenyaments elementals i d'ensenyaments professionals. L'Artística Manisense presta de forma gratuïta l'instrument al seu alumnat durant tot el període d'aprenentatge en l'Escola.

 

Fuente: Escola de Música i Dansa de L’Artística Manisense
               Passeig Guillermo de Osma, 3 - 46940 Manises
              escola@artisticamanisense.org
              Tel: 606 566 697

A més de les clases de solfeig i instrument, els i les alumnes poden accedir també de forma gratuïta a formació de conjunt instrumental a través de les assignatures de Banda Infantil i Juvenil, Orquestra Juvenil, Cor Infantil i Cor Juvenil.

L'Artística Manisense ofereix també classes de batucada, que permeten aprendre a tocar instruments de percussió d'una forma divertida al temps que s'adquereixen nocions bàsiques de llenguatge musical.

Tot supervisat per un claustre integrat per professorat titulat, que proporciona una oferta educativa de qualitat i adaptada a les necessitats dels alumnes.

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com