'
Manises 22/05/2018 

Ajudes a Projectes Interassociatius

Un any més, la Fundació Horta Sud, l'entitat financera valenciana Caixa Popular, i el Grup Ugarte Automoció convoquen les ajudes a Projectes Interassociatius per al 2018, als quals es destinarà un total de 20.000 euros.

Un año más, la Fundació Horta Sud, la entidad financiera valenciana Caixa Popular, y el Grup Ugarte Automoció convocan las ayudas a Proyectos Interasociativos para el 2018, a los cuales se destinará un total de 20.000 euros.

L’objectiu principal d’aquest programa d’Ajudes a Projectes Interassoaciatius és contribuir a la realització de projectes de desenvolupament cultural, social o educatiu que promoguen la col·laboració entre associacions dins d’una mateixa localitat o en l’àmbit de la nostra comarca, sempre amb el principi inspirador d’afavorir la participació ciutadana i enfortir el teixit social.

Amb el fort convenciment de què és possible transformar la realitat mitjançant accions quotidianes, aquestes ajudes volen donar suport a la tasca del teixit associatiu de la nostra comarca que, a través del treball col·laboratiu, permet construir un nou model associatiu que dia a dia dona resposta a moltes de les necessitats socials del nostre entorn.

Així, en els 22 anys de Projectes Interassociatius s'han lliurat ajudes per valor de 188.671 €, repartits entre 129 projectes Interassociatius i més de 708 entitats subvencionades.

Poden sol·licitar estes ajudes les Associacions sense ànim de lucre, domiciliades en les localitats de l’àmbit territorial de la Comarca de l’Horta, presentant en qualsevol oficina de Caixa Popular els seus Projectes. El termini de presentació dels projectes és fins al 2 de novembre 2017.
El objetivo principal de este programa de Ayudas a Proyectos Interasociativos es contribuir a la realización de proyectos de desarrollo cultural, social o educativo que promuevan la colaboración entre asociaciones dentro de una misma localidad o en el ámbito de nuestra comarca, siempre con el principio inspirador de favorecer la participación ciudadana y fortalecer el tejido social.

Con el firme convencimiento de que es posible transformar la realidad mediante acciones cotidianas, estas ayudas quieren apoyar a la tarea del tejido asociativo de nuestra comarca que, a través del trabajo colaborativo, permite construir un nuevo modelo asociativo que día a día da respuesta a muchas de las necesidades sociales de nuestro entorno.

Así, en los 22 años de Proyectos Interasociativos se han entregado ayudas por valor de 188.671 €, repartidos entre 129 proyectos interasociativos y más de 708 entidades subvencionadas.

Pueden solicitar estas ayudas las Asociaciones sin ánimo de lucro, domiciliadas en las localidades del ámbito territorial de la Comarca de l'Horta, presentando en cualquier oficina de Caixa Popular sus Proyectos. El plazo de presentación de los proyectos es hasta el 2 de noviembre 2017.


Más información:
Laura Juan 961553227

 

 

Fuente: Centre de Recursos Associatius. Fundació Horta Sud
               C/Mare de Déu de l'Olivar, 4 - 46900 Torrent (Horta Sud) València
               www.fhortasud.org / www.somossuper.org
 

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com