'
Manises 22/07/2018 

Manises celebra la II Setmana de la Innovació

Manises acollirà la II Setmana de la Innovació amb diversos tallers, conferències, xarrades, una jornada de portes obertes i el lliurament de la setena edició dels premis Manises Innova.

Manises acogerá la II Semana de la Innovación con varios talleres, conferencias, charlas, una jornada de puertas abiertas y la entrega de la séptima edición de los premios Manises Innova.

Aquestes són les activitats organitzades pels empresaris, dones i joves emprenedors que tindran lloc des del 25 al 29 de setembre.   

La II edició de la Setmana de la Innovació començarà el dilluns 25 a les 9:30 hores amb un desdejuni empresarial a l'hotel Tryp València Azafata on Juan Jaime Cano, director de Càtedra Divalterra i catedràtic de la Universitat Politècnica de València (UPV), presentarà l'estudi «Situació i Futur del Parc Empresarial Aeroport» realitzat per Càtedra Divalterra i la UPV en col·laboració amb l'Ajuntament de Manises. Aquesta presentació comptarà amb la visita del President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, qui estarà acompanyat per l'alcalde de Manises, Jesús Borràs, i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader.

Dins del marc d'aquesta setmana, la vesprada del dimecres 27 a les 19:30 hores es celebrarà la gala de lliurament dels Premis Manises Innova 2017 a l'Auditori Germanies. Però abans, al matí, tindran lloc dues activitats més a la sala Vicent Ros de la Casa Cultura de Manises. Per una banda, a les 11:00 hores, el Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) de València impartirà una xarrada de Creativitat Emprenedora dirigida a persones emprenedores/as i a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat. I per altra, a les 12:00 hores, la consultoria d'innovació Social & Talent realitzarà el taller experiencial «Aplegar a la innovació a través de l'art» en el qual els assistents podran descobrir que necessiten «canviar» per poder innovar.

Els Premis Manises Innova tenen la finalitat de premiar, fomentar i reconéixer els valors basats en la iniciativa, innovació, creativitat i desenvolupament empresarial, afegint un especial èmfasi a la innovació de base tecnològica en qualsevol sector productiu, comercial o de servicis de les empreses de Manises. El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, ha destacat que «aquestes accions ajuden a millorar les empreses del municipi perquè es fomenta l'activitat econòmica local, i per això l'Ajuntament està apostant per treballar juntament amb les empreses de Manises per generar economia i ocupació».

Aquest premi arriba a  la seua setena edició i enguany els guardonats han sigut els següents:

- Manises Innova d'Or per Retrasosvuelos.com amb una dotació econòmica de 1.000 €.
- Manises Innova de Plata per Horno El Ensanche, S.L. amb una dotació econòmica de 750 €.
- Manises Innova de Bronze pel Gabinet de Psicologia Blanca Jorge amb una dotació econòmica de 500 €.
- Manises Innova Entitats per l'Ateneu Cultural amb una dotació econòmica de 300 €.

Finalment, durant el matí del divendres 29 conclouran les accions formatives iniciades durant tota la setmana amb una jornada de portes obertes que començarà a les 12:00 hores al Viver d'Empreses de Manises, situat al carrer Antic Regne de València, 4.Estas son las actividades organizadas por los empresarios, mujeres y jóvenes emprendedores que tendrán lugar desde el 25 al 29 de septiembre.

La II edición de la Semana de la Innovación empezará el lunes 25 a las 8:30 horas con un desayuno empresarial en el hotel Tryp Valencia Azafata donde Juan Jaime Cano, director de Cátedra Divalterra y catedrático de la Universidad Politécnica de Valencia (UPV), presentará el estudio «Situación y Futuro del Parque Empresarial Aeropuerto» realizado por Cátedra Divalterra y la UPV en colaboración con el Ayuntamiento de Manises. Esta presentación contará con la visita del Presidente de la Diputación de Valencia, Jorge Rodríguez, quién estará acompañado por el alcalde de Manises, Jesús Borràs, y el concejal de Promoción Económica y Ocupación del Ayuntamiento de Manises, Rafael Mercader.

Dentro del marco de esta semana, la tarde del miércoles 27 a las 19:30 horas se celebrará la gala de entrega de los Premios Manises Innova 2017 en el Auditorio Germanies. Pero antes, por la mañana, tendrán lugar dos actividades más en la sala Vicent Ros de la Casa Cultura de Manises. Por un lado, a las 11:00 horas, el Centro Europeo de empresas Innovadoras (CEEI) de Valencia impartirá una charla de Creatividad Emprendedora dirigida a personas emprendedoras y al alumnado de los centros educativos de la ciudad. Y por otra, a las 12:00 horas, la consultoría de innovación Social & Talento realizará el taller experiencial «Llegar a la innovación a través del arte» en el cual los asistentes podrán descubrir que necesitan «cambiar» para poder innovar.

Los Premios Manises Innova tienen la finalidad de premiar, fomentar y reconocer los valores basados en la iniciativa, innovación, creatividad y desarrollo empresarial, añadiendo un especial énfasis a la innovación de base tecnológica en cualquier sector productivo, comercial o de servicios de las empresas de Manises. El concejal de Promoción Económica y Ocupación del Ayuntamiento de Manises, Rafael Mercader, ha destacado que «estas acciones ayudan a mejorar las empresas del municipio porque se fomenta la actividad económica local, y por eso el Ayuntamiento está apostando para trabajar junto con las empresas de Manises para generar economía y ocupación».
Este premio llega a su séptima edición y este año los galardonados han sido los siguientes:

- Manises Innova de Oro por Retrasovuelos.com con una dotación económica de 1.000€.
- Manises Innova de Plata por Horno El Ensanche, S.L. con una dotación económica de 750€.
- Manises Innova de Bronce por el Gabinete de Psicología Blanca Jorge con una dotación económica de 500€.
- Manises Innova Entidades por el Ateneo Cultural con una dotación económica de 300€.

Finalmente, durante la mañana del viernes 29 concluirán las acciones formativas iniciadas durante toda la semana con una jornada de puertas abiertas que empezará a las 12:00 horas en el Vivero de empresas de Manises, situado en la calle Antic Regne de València, 4.
 

 

Fuente: Gabinete de Prensa Ayto. de Manises

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com