'
Manises 22/07/2018 

II Setmana de la Innovació

Manises ha inaugurat hui la seua II Setmana de la Innovació amb la presentació de l'estudi «Situació i Futur del Parc Empresarial Aeroport».

Manises ha inaugurat hui la seua II Setmana de la Innovació amb la presentació de l'estudi «Situació i Futur del Parc Empresarial Aeroport» a càrrec de Càtedra Divalterra en col·laboració amb la UPV i l'Ajuntament de Manises, per desenvolupar iniciatives que milloren l'actual situació d'aquesta àrea industrial i incrementen el seu atractiu.

La cloenda de l' acte va comptar amb la visita del President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, acompanyat per l'alcalde de Manises, Jesús Borràs, i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader.

 

Fuente: Gabinete de Prensa Ayto. de Manises
 

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com