'
Manises 22/07/2018 

Manises lliura la VII edició dels Premis Innova

Manises ha celebrat l'acte més important dins de les activitats organitzades en la II Setmana de la Innovació amb el lliurament de la VII edició dels premis Manises Innova, que busquen reconéixer el treball d'empreses i entitats locals que centren els seus esforços en la modernització i innovació.
Manises ha celebrado el acto más importante dentro de las actividades organizadas en la II Semana de la Innovación con la entrega de la VII edición de los premios Manises Innova, que buscan reconocer el trabajo de empresas y entidades locales que centran sus esfuerzos en la modernización e innovación.

L'Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, ha lliurat aquests guardons en un acte realitzat ahir a l'Auditori Germanies i al que van assistir, entre altres, l'alcalde de Manises Jesús Borràs i Sanchis; la Directora General d'Ocupació i Formació del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF), Rocío Briones; el Director General d'Economia, Emprenedoria i Cooperativisme, Francisco Álvarez; i el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader.

El guardó d'Or en aquesta edició ha estat per a Retrasosvuelos.com (amb una dotació econòmica de 1.000€), la categoria de Plata ha recaigut en Horno Pastelería El Ensanche, S.L. (750€), el bronze es va atorgar a Gabinete de Psicología Blanca Jorge (500€), i l'Ateneu Cultural Ciutat de Manises es va alçar en la categoria d'Entitats (amb una dotació econòmica de 300€).

L'alcalde de Manises, Jesús Borràs, s'ha mostrat «orgullós de tornar a celebrar els premis innova un any més per tal de reconéixer la llavor empresarial dels manisers i maniseres i l'enfocament innovador que han sabut donar a les seues empreses».

El públic que ha assistit a l'acte de lliurament d'aquests premis ha pogut conéixer una mica més en profunditat a cadascun dels premiats, ja que abans de recollir el seu premi “marroba” de ceràmica, s'ha projectat un vídeo en el qual es mostrava el dia a dia de cadascun d'ells, i es donava a conéixer tots aquells mèrits que els fan mereixedors d'aquest distintiu.

La jornada d'ahir va començar al matí amb dues activitats més a l'Auditori Germanies. D'una banda, el Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) de València va impartir una xarrada de Creativitat Emprenedora dirigida a persones emprenedores/as i a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat. I d'altra, la consultoria d'innovació Social & Talent va realitzar el taller experiencial «Aplegar a la innovació a través de l'art».

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, ha destacat que «aquestes activitats ajuden a millorar l'activitat empresarial del municipi perquè es fomenta l'economia local, i des de l'Ajuntament s'està apostant per treballar juntament amb les empreses de Manises per generar economia i ocupació».

Aquesta II edició de la Setmana de la Innovació va començar el passat dilluns amb un desdejuni empresarial a l'hotel Tryp València Azafata on Juan Jaime Cano, director de Càtedra Divalterra i catedràtic de la Universitat Politècnica de València (UPV), va presentar l'estudi «Situació i Futur del Parc Empresarial Aeroport» realitzat per Càtedra Divalterra i la UPV en col•laboració amb l'Ajuntament de Manises. Aquesta presentació va comptar amb la visita del President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, qui va estar acompanyat per l'alcalde de Manises, Jesús Borràs, i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader.

L'acte de clausura de l'edició d'enguany està programat per demà divendres amb una jornada de portes obertes que començarà a les 12:00 hores al segon Viver d'Empreses de Manises, situat al carrer Antic Regne de València, 4.

Guardó Manises Innova Entitats a l'Ateneu Cultural Ciutat de Manises per la seua innovació educativa en la implementació i la creació d'un Manual i Tractat del Llenguatge Musical.

Guardó Manises Innova de Bronze al Gabinet de Psicologia Blanca Jorge per introduir nous mètodes de relació psicòleg-pacient utilitzant els avanços tecnològics en entorns segurs, el que hi ha suposat un increment del 40% en nous tractaments.

Guardó Manises Innova de Plata a Forn Pastisseria El Ensanche, S.L. per implementar amb èxit en el negoci tradicional familiar el model de gestió 5 «S» de Toyota, incrementant la productivitat i l'eficiència empresarial sense renunciar a la producció artesanal.

Guardó Manises Innova d'Or a Retrasosvuelos.com per apostar per la diferenciació i especialització dins de l'àmbit de les competències d'un despatx tradicionals d'advocats, posicionant-se a internet i xarxes socials com a servei de referència nacional i europea per la reclamació i resolució de conflictes derivats del transport.

El Ayuntamiento de Manises, a través de la Concejalía de Promoción Económica y Ocupación, ha entregado estos galardones en un acto realizado ayer en el Auditorio Germanies y al que asistieron, entre otros, el alcalde de Manises Jesús Borràs y Sanchis; la Directora General de Ocupación y Formación del Servicio Valenciano de Ocupación y Formación (SERVEF), Rocío Briones; el Director General de Economía, Emprendimiento y Cooperativismo, Francisco Álvarez; y el concejal de Promoción Económica del Ayuntamiento de Manises, Rafael Mercader.

El galardón de Oro en esta edición ha sido para Retrasosvuelos.com (con una dotación económica de 1.000€), la categoría de Plata ha recaído en Horno Pastelería El Ensanche, S.L. (750€), el bronce se otorgó a Gabinete de Psicología Blanca Jorge (500€), y el Ateneo Cultural Ciutat de Manises se alzó con la categoría de Entidades (con una dotación económica de 300€).

El alcalde de Manises, Jesús Borràs, se ha mostrado «orgulloso de volver a celebrar los premios innova un año más para reconocer la labor empresarial de los maniseros y maniseras, y el enfoque innovador que han sabido dar a sus empresas».

El público que ha asistido al acto de entrega de estos premios ha podido conocer algo más en profundidad a cada uno de los premiados, puesto que antes de recoger su premio “marroba” de cerámica, se ha proyectado un vídeo en el cual se mostraba el día a día de cada uno de ellos, y se daba a conocer todos aquellos méritos que los hacen merecedores de este distintivo.

La jornada de ayer empezó por la mañana con dos actividades más en el Auditorio Germanies. Por un lado, el Centro Europeo de empresas Innovadoras (CEEI) de Valencia impartió una charla de Creatividad Emprendedora dirigida a personas emprendedoras/as y al alumnado de los centros educativos de la ciudad. Y de otra, la consultoría de innovación Social & Talento realizó el taller experiencial «Reunir a la innovación a través del arte».

El concejal de Promoción Económica y Ocupación del Ayuntamiento de Manises, Rafael Mercader, ha destacado que «estas actividades ayudan a mejorar la actividad empresarial del municipio porque se fomenta la economía local, y desde el Ayuntamiento se está apostando por trabajar junto con las empresas de Manises para generar economía y ocupación».

Esta II edición de la Semana de la Innovación empezó el pasado lunes con un desayuno empresarial en el hotel Tryp Valencia Azafata donde Juan Jaime Cano, director de Cátedra Divalterra y catedrático de la Universitat Politècnica de València (UPV), presentó el estudio «Situación y Futuro del Parque Empresarial Aeropuerto» realizado por Cátedra Divalterra y la UPV en colaboración con el Ayuntamiento de Manises. Esta presentación contó con la visita del Presidente de la Diputación de Valencia, Jorge Rodríguez, quién estuvo acompañado por el alcalde de Manises, Jesús Borràs, y el concejal de Promoción Económica y Ocupación del Ayuntamiento de Manises, Rafael Mercader.

El acto de clausura de la edición de este año está programado para mañana viernes con una jornada de puertas abiertas que empezará a las 12:00 horas en el segundo Vivero de empresas de Manises, situado en la calle Antiguo Reino de Valencia, 4.

 

Fuente: Gabinete de Prensa Ayto. de Manises

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com