'
Manises 22/07/2018 

Manises celebrarà el Dia Mundial del Turisme 2017 amb una gymkhana per la ciutat

L'Ajuntament de Manises ha organitzat una gymkhana familiar per el centre històric de la ciutat.
El Ayuntamiento de Manises ha organizado una gymkhana familiar por el centro histórico de la ciudad.

L'Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Turisme, ha organitzat una gymkhana familiar per el centre històric de la ciutat el pròxim 30 de setembre amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Turisme 2017, que per enguany té com a lema «El turisme sostenible com a instrument de desenvolupament».

D'aquesta forma, Manises torna a afegir-se  a la campanya de l'Organització Mundial del Turisme amb una visita guiada especial per a famílies en forma de gymkhana perquè, per una banda, manisers i maniseres se senten «turistes» en la seua ciutat per un dia i, per altra, els turistes  que s'acosten a Manises puguen ser els protagonistes de la seua visita.

La gymkhana, mitjançant un mapa que es proporcionarà al començament d'aquesta, consistirà a fer un recorregut pels principals recursos turístics de la ciutat i resoldre una sèrie d'enigmes que amaguen cadascun dels monuments o llocs visitats. Al final d'aquest itinerari i una vegada resolts tots els enigmes plantejats al mapa, el superheroi Gerro farà entrega als participants d'un obsequi relacionat amb l'artesania ceràmica local.

Segons el regidor de Turisme de l'Ajuntament de Manises, Javier Mansilla, «aquesta activitat suposa una manera divertida i diferent de conéixer Manises i la seua tradició ceràmica. A més, el Museu de Ceràmica de Manises i el MUMAF (Museu de Manises de Fotografia) sempre estan a disposició de tots aquells que vulguen apropar-se a conéixer la història de la ciutat».

El punt d'encontre d'aquesta gymkhana, completament gratuïta, serà la parada de Metro Manises i l'activitat començarà a les 10:30 hores. L'únic requisit exigible per participar és inscriure's prèviament via telefònica al 961525609 o enviant un e-mail a manises@touristinfo.net. A més, l'Oficina de Turisme està a disposició de tots els ciutadans per resoldre qualsevol dubte.El Ayuntamiento de Manises, a través de la Concejalía de Turismo, ha organizado una gymkhana familiar por el centro histórico de la ciudad el próximo 30 de septiembre con motivo de la celebración del Día Mundial del Turismo 2017, que para este año tiene como lema «El turismo sostenible como instrumento de desarrollo».

De esta forma, Manises vuelve a sumarse a la campaña de la Organización Mundial del Turismo con una visita guiada especial para familias en forma de gymkhana para que, por un lado, maniseros y maniseras se sientan «turistas» en su ciudad por un día y, por otro, los turistas que se acerquen a Manises puedan ser los protagonistas de su visita.

La gymkhana, mediante un mapa que se proporcionará al comienzo de esta, consistirá en hacer un recorrido por los principales recursos turísticos de la ciudad y resolver una serie de enigmas que esconden cada uno de los monumentos o lugares visitados. Al final de este itinerario y una vez resueltos todos los enigmas planteados en el mapa, el superhéroe “Gerro” hará entrega a los participantes de un obsequio relacionado con la artesanía cerámica local.

Según el concejal de Turismo del Ayuntamiento de Manises, Javier Mansilla, «esta actividad supone una manera divertida y diferente de conocer Manises y su tradición cerámica. Además, el Museo de Cerámica de Manises y el MUMAF (Museo de Manises de Fotografía) siempre están a disposición de todos aquellos que quieran acercarse a conocer la historia de la ciudad».

El punto de encuentro de esta gymkhana, completamente gratuita, será la parada de Metro Manises y la actividad empezará a las 10:30 horas. El único requisito exigible para participar es inscribirse previamente vía telefónica en el 961525609 o mandando un e-mail a manises@touristinfo.net. Además, la Oficina de Turismo está a disposición de todos los ciudadanos para resolver cualquier duda.
 

Fuente: Gabinete de Prensa Ayto. de Manises.

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com