'
Manises 22/07/2018 

Manises acollirà la cursa 10K Manises 5º Memorial Juan Ramón Ferrer

L'Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria d'Esports, juntament amb el Club d'Atletisme Tragaleguas han organitzat per al pròxim diumenge 8 d'octubre la carrera «10K Manises 5º Memorial Juan Ramón Ferrer» amb dues proves.
El Ayuntamiento de Manises, a través de la Concejalía de Deportes, junto con el Club de Atletismo Tragaleguas han organizado para el próximo domingo 8 de octubre la carrera «10K Manises 5º Memorial Juan Ramón Ferrer» con dos pruebas.

D'una banda, a les 10:00 hores, es disputarà la prova absoluta, on podran participar totes les persones majors de 18 anys. I d'altra, a les 11:30 hores, tindrà lloc la cursa infantil.

Aquesta «10K Manises 5º Memorial Juan Ramón Ferrer» és l'octava carrera puntuable per al IV Circuit Caixa Popular Running Solidari, la qual es desenvolupa juntament amb altres poblacions de l'Horta. La prova tindrà format de circuit i un recorregut en sol urbà i semiurbà de 10 kilòmetres amb eixida i meta en la plaça Rafael Atard de Manises.

Els participants de la prova absoluta han d'inscriure's  a la pàgina web www.cronorunner.com i té un preu de 6€. Quant a les inscripcions infantils seran gratuïtes i es podran fer en la línia d'eixida a partir de les 10:00 hores el mateix dia de la cursa.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manises, Adrián Rodríguez, s'ha mostrat «molt satisfet que els corredors puguen gaudir fent esport pels carrers de Manises, gràcies a la implicació del Club d'Atletisme Tragaleguas en l'organització d'activitats esportives a Manises».
Por un lado, a las 10:00 horas, se disputará la prueba absoluta, donde podrán participar todas las personas mayores de 18 años. Y por otro, a las 11:30 horas, tendrá lugar la carrera infantil.

Esta «10K Manises 5º Memorial Juan Ramón Ferrer» es la octava carrera puntuable para el IV Circuito Caja Popular Running Solidario, la cual se desarrolla junto con otras poblaciones de l'Horta. La prueba tendrá formado de circuito y un recorrido en suelo urbano y semiurbano de 10 kilómetros con salida y meta en la plaza Rafael Atard de Manises.

Los participantes de la prueba absoluta tienen que inscribirse a la página web www.cronorunner.com y tiene un precio de 6€. En cuanto a las inscripciones infantiles serán gratuitas y se podrán hacer en la línea de salida a partir de las 10:00 horas el mismo día de la carrera.

El concejal de Deportes del Ayuntamiento de Manises, Adrián Rodríguez, se ha mostrado «muy satisfecho con que los corredores puedan disfrutar haciendo deporte por las calles de Manises, gracias a la implicación del Club de Atletismo en la organitzación de actividades deportivas en Manises».

 

 

Fuente: Gabinete de Prensa Ayto. de Manises

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com