'
Manises 16/10/2018 

Manises reclama el manteniment del pont entre Paterna i Manises a la Diputació de Valencia

L'alcalde de Manises, Jesús Borràs, i alguns membres de l'equip de govern es van reunir per segona vegada amb tècnics de la Diputació de València per tractar els dos problemes principals que afecten el pont de Paterna.

D'una banda, la ruptura contínua dels vidres de les baranes, on s'ha optat per protegir-los per reixes que, a més, augmentarà la seguretat dels passos de vianants del pont. I, d'altra, la falta de llum, problema pel qual l'Ajuntament de Manises ha rebut moltes queixes. Per resoldre aquesta qüestió es van a realitzar diferents proves per trobar la millor solució. La qual implica dos possibilitats: canviar els ulls de llum de terra per altres de major diàmetre i, per tant, de més potencia; o augmentar el número de punts de llum a  terra al llarg del pont.

Des de l'Ajuntament de Manises s'espera que la Diputació de València resolga aquesta problemàtica amb la llum que arrastrem des de fa molt de temp i que ,amb la protecció dels vidres augmente la seguretat del pont.

També es confia en què cessen d’una volta els actes vandàlics que ve patint des de sempre aquesta infraestructura.

 

Fuente: Gabinete de Prensa Ayto. de Manises
 

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com