'
Manises 16/10/2018 

Manises celebra la seua XIII Biennal Internacional de CeràmicaManises torna a celebrar un any més la seua Biennal Internacional de Ceràmica en què serà l'edició número XIII d'aquesta mostra internacional, la qual connecta la tradició amb la modernitat, enllaçant el passat d'una ceràmica tradicional amb el present de l'art contemporani.

Aquesta XIII Biennal Internacional de Ceràmica es va inaugurar el divendres 3 de novembre, a les 19.30 hores, a la sala d'exposicions temporals del MUMAF. A més, durant els dies anteriors i posteriors a la inauguració d'aquest certamen, es realitzaran de forma paral·lela una sèrie d'activitats a la nostra ciutat.

Dilluns 30 d'octubre, la Casa de la Cultura de Manises va acollir la inauguració de l'exposició d'Estela Miguel a les 19.30 hores. Una col·lecció de peces basades en la relació d'afectes entre la ceràmica i la introducció d'altres tipus de materials.

L'endemà, 31 d'octubre, la mateixa Estela Miguel va oferir, a les 10.00 hores, una màster class a l'Escola d'Art i Superior de Ceràmica de Manises. Aquesta, va comptar amb una primera part on l'artista va donar una conferència per mostrar el procés d'elaboració de la seva obra. I la segona, va consistir en un mini-taller pràctic on els participants podien realitzar obres artístiques mitjançant el mètode de peces acoblades que Estela Miguel utilitza.

El dijous 2 de novembre, a les 19.30 hores, es van inaugurar al Museu de Ceràmica de Manises les exposicions de dues guardonades en l'última edició de la Biennal. D'una banda, Petra Bittl, premiada en l'apartat d'art, i de l'altra, Sonia Ferragut, guanyadora del premi de disseny.
 

En el lliurament de premis de la XIII Biennal Internacional de Ceràmica de Manises han estat presents:
- La Vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra.
- La Vicepresidenta de la Diputació de València, Mª Josep Amigó.
- DG de Comerç i Consum, Natxo Costa.
- DG de Diversitat Funcional, Antonio Raya.
- Director Territorial de Presidencia a València, Francisco Molina.
- Alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis.
- Alcalde de Montelupo, Paolo Masetti.
- Membres de la corporació municipal.
- Guardonats i premiats
A més, a l'acte han assistit al voltant de 250 persones i ha estat amenitzat pel grup "Sweet Art".

 

 

Fuente: Gabinete de Prensa Ayto. de Manises
 

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com