'
Manises 16/10/2018 

L'Emshi pagarà a Manises més de dos milions pel cànon de la potabilitzadora

El Tribunal Suprem no ha admés a tràmit el recurs presentat per l'Emshi (Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics) .
El Tribunal Supremo no ha admitido a trámite el recurso presentado por el Emshi (Entidad Metropolitana de Servicios Hidráulicos).

El Tribunal Suprem no ha admés a tràmit el recurs presentat per l'Emshi (Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics) per la sentència que el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) de la Comunitat Valenciana va emetre el passat mes de febrer, la qual obliga a l'Emshi a pagar a Manises més de dos milions d'euros.

Aquesta resolució judicial del TSJ favorable als interessos de l'Ajuntament de Manises reconeix el dret a rebre el cànon que li suprimiren a desembre de 2011 per albergar la planta potabilitzadora, i que l'Emshi va anul•lar indegudament.

Cal recordar que a l'any 2006 l'Emshi va acordar l'establiment d'un cànon anual de 957.065€ a repartir entre els municipis de Manises i Picassent per albergar les instal•lacions hídriques en els seus termes municipals, ja que aquestes no són per a subministrament exclusivament local, sinó que formen part de la xarxa metropolitana d'abastiment.

«El treball que des de l'actual equip de govern s'ha dut a terme en aquesta qüestió ha estat una prioritat per al consistori perquè l'import rebut anirà, en la seua major part, al pagament de deute de l'Ajuntament» segons paraules de l'alcalde de Manises, Jesús Borràs.El Tribunal Supremo no ha admitido a trámite el recurso presentado por el Emshi (Entidad Metropolitana de Servicios Hidráulicos) por la sentencia que el Tribunal Superior de Justicia (TSJ) de la Comunidad Valenciana emitió el pasado mes de febrero, obligando al Emshi a pagar a Manises más de dos millones de euros.

Esta resolución judicial del TSJ favorable a los intereses del Ayuntamiento de Manises reconoce el derecho a recibir el canon que le suprimieron en diciembre de 2011 para albergar la planta potabilizadora, y que el Emshi anuló indebidamente.

Hay que recordar que en 2006 el Emshi acordó el establecimiento de un canon anual de 957.065€ a repartir entre los municipios de Manises y Picassent por albergar las instalaciones hídricas en sus términos municipales, puesto que estas no son para suministro exclusivamente local, sino que forman parte de la red metropolitana de abastecimiento.

«El trabajo que desde el actual equipo de gobierno se ha llevado a cabo en esta cuestión ha sido una prioridad para el consistorio porque el importe recibido irá, en su mayor parte, al pago de deuda del Ayuntamiento» según palabras del alcalde de Manises, Jesús Borràs.

 

Fuente: Gabinete de Prensa Ayto. de Manises


 

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com