'
Manises 16/10/2018 

Parc Empresarial Aeroport

El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, es va reunir el passat 3 de novembre amb l'empresariat i els propietaris.

El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, es va reunir el passat 3 de novembre amb l'empresariat i els propietaris del Parc Empresarial Aeroport per debatre sobre les línies d'actuació prioritàries que puguen millorar aquesta àrea comercial.

Amb l'objectiu de presentar-les a les distintes subvencions europees, estatals i autonòmiques que ajuden a millorar els accessos, els vials, el clavegueram, la il·luminació i les xarxes de comunicació.
 

 

Fuente: Gabinete de Prensa Ayto. de Manises

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com