'
Manises 16/10/2018 

Xavier Morant ha acabat el seu mandat de president de l'AeCC.

El regidor de Promoció de la Ceràmica de l'Ajuntament de Manises, Xavier Morant, ha acabat el seu mandat de dos anys com a president de l'Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica (AeCC).

El regidor de Promoció de la Ceràmica de l'Ajuntament de Manises, Xavier Morant, ha acabat el seu mandat de dos anys com a president de l'Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica (AeCC) i n'ha estat designat vicepresident durant els pròxims dos anys ja que la presidència d'aquesta associació era compartida amb la ciutat de Talavera. El nou president és Jose Luis Muelas prrocedent d'aquesta ciutata toledana.

En la reunió, celebrada el passat dissabte 25 de novembre  a la localitat riojana de Navarrete, es van abordar les accions que es duran a terme el pròxim any, com continuar el projecte «Hola Ceràmica», els premis nacionals de ceràmica o el congrés de l'associació, entre d'altres.

Xavier Morant s'ha mostrat «orgullós de poder representar Manises en aquesta associació tan important per la ceràmica a escala nacional, i portar el bon nom de la nostra ciutat i la seua tradicional cultura ceràmica per tot el món».

 

Fuente: Gabinete de Prensa Ayto. de Manises

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com