'
Manises 16/10/2018 

Manises rep el Nadal amb un Mercat temàtic i la tradicional encesa de llums

Manises gaudirà, per primera vegada, d'un Mercat de Nadal que se celebrarà en la plaça Rafael Atard els dies 1, 2 i 3 de desembre, gràcies al treball de la Regidoria de Mercats de l'Ajuntament de Manises.
Manises disfrutará, por primera vez, de un Mercado de Navidad que se celebrará en la plaza Rafael Atard los días 1, 2 y 3 de diciembre, gracias al trabajo de la Concejalía de Mercados del Ayuntamiento de Manises.

La inauguració d'aquesta primera edició del mercat nadalenc tindrà lloc la vesprada del pròxim divendres 1 de desembre, coincidint amb l'encesa de les tradicionals llums de Nadal, que des de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Manises s'han instal•lat als següents carrers i llocs representatius de la ciutat: l'Ajuntament, la Casa de la Cultura, els carrers Ribarroja, Masia de la Cova fins a Cura Català, València, Ceramista Alfonso Blat, Rodrigo Botet, Ferrandis Luna, Molí de la Llum, Tramvies, Major i Mestre Guillem; la plaça Vicente Barberà, on s'han posat enguany, per primera vegada, quatre arcs de llum, i la plaça Dos de Maig, on s'ha instal•lat l'arbre de Nadal; a més a més, l'entrada pel carrer Santos Justo y Pastor, el carrer Rafael Valls, i els barris Sant Jerònim i Sant Francesc compten amb arcs per desitjar bones festes. A més, a més, la Regidoria de Mercats per tal de dinamitzar els mercats municipals també s'han enllumenat els mercats de Els Pins i de Les Filtres de Manises.

«L'objectiu de la col•locació d'aquestes llums és fer els eixos comercials de la ciutat més atractius perquè manisers, maniseres i ciutadans d'altres poblacions, s'animen a fer les seues compres nadalenques al nostre municipi, oferint així, un ambient que fomente el comerç local», segons paraules de la regidora de Comerç de l'Ajuntament de Manises, Carmen Moreno.

Per la seua banda, la Regidoria de Mercats ha volgut donar un pas endavant  organitzant el primer Mercat de Nadal de la ciutat, en el qual es vendran tant productes de temàtica nadalenca com artesans, amb el propòsit de promoure activitats que facen gaudir d'aquestes festes a tots els manisers i maniseres. La plaça Rafael Atard, que lluirà il•luminada gràcies a la Regidoria de Mercats, albergarà tendes de betlems, flor i decoració, alimentació «gourmet», detalls i regals originals. També s'han organitzat activitats per als més menuts en un espai infantil que comptarà amb tallers, contacontes, ludoteca, recollida de cartes per als Reis i contajocs. A més, a més, s'instal•larà un «photocall» temàtic per a tota la família.

La regidora de Mercats de l'Ajuntament de Manises, Irene Camps, ha afirmat que «aquesta iniciativa té com a prioritat crear un espai a la nostra ciutat que servisca com llançament de la campanya de Nadal perquè manisers i maniseres gaudisquen de les festes de Nadal, invitant-los a passar uns dies agradables, d'oci i festius, amb la família i amics, perquè aprofiten a fer les primeres compres nadalenques de l'any».

La inauguración de esta primera edición del mercado navideño tendrá lugar la tarde del próximo viernes 1 de diciembre, coincidiendo con el encendido de las tradicionales luces de Navidad, que desde la Concejalía de Comercio del Ayuntamiento de Manises se han instalado en las siguientes calles y lugares representativos de la ciudad: el Ayuntamiento, la Casa de la Cultura, las calles Ribarroja, Masia de la Cova hasta Cura Català, València, Ceramista Alfonso Blat, Rodrigo Botet, Ferrandis Luna, Molí de la Llum, Tramvies, Major y Mestre Guillem; la plaza Vicente Barberà, donde se han puesto este año, por primera vez, cuatro arcos de luz, y la plaza Dos de Maig, donde se ha instalado el árbol de Navidad; además, la entrada por la calle Santos Justo y Pastor, la calle Rafael Valls, y los barrios Sant Jerònim y Sant Francesc cuentan con arcos para desear felices fiestas. Además, la Concejalía de Mercados con la finalidad de dinamizar los mercados municipales también se han iluminado los mercados de Los Pinos y Los Filtros de Manises.

«El objetivo de la colocación de estas luces es hacer los ejes comerciales de la ciudad más atractivos para que maniseros, maniseras y ciudadanos de otras poblaciones, se animen a hacer sus compras navideñas en nuestro municipio, ofreciendo así, un ambiente que fomente el comercio local», según palabras de la  concejala de Comercio del Ayuntamiento de Manises, Carmen Moreno.

Por su parte, la Concejalía de Mercados ha querido dar un paso adelante organizando el primer Mercado de Navidad de la ciudad, en el cual se venderán tanto productos de temática navideña como artesanos, con el propósito de promover actividades que hagan disfrutar de estas fiestas a todos los maniseros y maniseras. La plaza Rafael Atard, que lucirá iluminada gracias a la Concejalía de Mercados, albergará tiendas de belenes, flor y decoración, alimentación «gourmet», detalles y regalos originales. También se han organizado actividades para los más pequeños en un espacio infantil que contará con talleres, cuentacuentos, ludoteca, recogida de cartas para los Reyes y cuentajuegos. Además, se instalará un «photocall» temático para toda la familia.

La concejala de Mercados del Ayuntamiento de Manises, Irene Camps, ha afirmado que «esta iniciativa tiene como prioridad crear un espacio en nuestra ciudad que sirva como lanzamiento de la campaña de Navidad para que maniseros y maniseras disfruten de estas fiestas, invitándolos a pasar unos días agradables, de ocio y festivos, con la familia y amigos, para que aprovechen a hacer las primeras compras navideñas del año».
 

 

Fuente: Gabinete de Prensa Ayto. de Manises

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com