'
Manises 16/10/2018 

Projecte col·laboratiu de recuperació i difusió del vocabulari de la ceràmica.

L'alcalde de Manises, Jesús Borràs, juntament amb el regidor de Cultura, Xavier Morant, s'han reunit hui amb Ramon Ferrer, president de l'AVL, i amb Josep Lacreu, cap de la Unitat de Recursos Lingüisticotècnic, per posar en marxa un projecte col·laboratiu de recuperació i difusió del vocabulari de la ceràmica.

El projecte s'emmarca dins de les activitats de commemoració dels 50 anys del Museu de la Ceràmica, i, entre les accions previstes, hi ha la reedició actualitzada del llibre 'La ceràmica de Manises: els seus vocables i locucions', escrit en 1987 per Vicent Ferrís i Josep Maria Català, així com l'elaboració de tríptics i pòsters divulgatius del gran patrimoni  lingüístic que hi ha darrere de la històrica activitat ceràmica de la ciutat.

A més, ambdues institucions s'han compromés a signar un conveni de col·laboració per realitzar actuacions de promoció del valencià en tots els àmbits municipals.

Declaracions de Jesús Borràs, alcalde de Manises: "Tenim un ferm compromís amb la promoció del valencià, i més encara si aquest, com és el cas, es relaciona amb una de les nostres senyes d'identitat més importants com a poble, la ceràmica".

 

 

Fuente: Gabinete de Prensa Ayto. de Manises


 

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com