'
Manises 16/10/2018 

Manises torna a acollir la campanya Recicla els teus aparells

Manises és la pròxima parada de la II edició de la campanya «Recicla els teus aparells».
Manises es la próxima parada de la II edición de la campaña «Recicla tus aparatos».

Manises és la pròxima parada de la II edició de la campanya impulsada per la Generalitat Valenciana «Recicla els teus aparells», amb la qual es pretén conscienciar a la població sobre la importància de reciclar aparells elèctrics i electrònics.

Els pròxims dies 1 i 4 de desembre, equips d'informadors, identificats amb la imatge de la campanya, recorreran en bicicletes amb remolc diferents localitzacions de Manises per a informar i recollir tots els aparells elèctrics i electrònics de menys de 20 cm que els veïns ja no utilitzen. D'aquesta forma, es garanteix el correcte reciclatge d'aquestos aparells perquè no acaben en contenidors convencionals.

El dia 1 començarà la jornada a les 10 h a l'Ajuntament, des de les 11 fins a les 12 h en la carretera Ribarroja i Masia de la Cova, de 12.15 a 13.15 h en la porta del col·legi Enric Valor, i de 13.15 a 14 h es recolliran els aparells per la zona d'Alameda. Per la vesprada, de 16 a 17 h continuarà la recollida en la porta del col·legi García Planells, de 17.15 a 18.30 h en la plaça Vicente Barberà, i de 18.45 a 20 h en la plaça Rafael Atard.

El dia 4 pel matí, de 10 a 12 h, s'aprofitarà el mercat ambulant de la parada de metro  Manises, i de 12.15 a 14 h en el barri de El Carmen, entre l'Hospital i l'eixida del col·legi Joan Fuster. Per la vesprada, de 16 a 17.30 h, en la baixada dels col·legis Benjamín Benlloch, Félix Rodríguez de la Fuente, Ausiàs March i Sagrada Família. De 17.30 a 18.30 h en la Ciutat de l'Oci i de l'Esport, i de 18.30 a 20 h en la Casa de la Cultura.

Amb el fi d'incentivar la participació entre els ciutadans, s'entregaran premis a tots els veïns que depositen els seus aparells en els remolcs de les bicicletes, a més de sortejar un Ipad Mini 4 a través de la pàgina de Facebook @reciclatusaparatos.
 


Manises es la próxima parada de la II edición de la campaña impulsada por la Generalitat Valenciana «Recicla tus aparatos», con la cual se pretende concienciar a la población sobre la importancia de reciclar aparatos eléctricos y electrónicos.

Los próximos días 1 y 4 de diciembre, equipos de informadores, identificados con la imagen de la campaña, recorrerán en bicicletas con remolque diferentes localizaciones de Manises para informar y recoger todos los aparatos eléctricos y electrónicos de menos de 20 cm que los vecinos ya no utilicen. De esta forma, se garantiza el correcto reciclaje de estos aparatos porque no acaban en contenedores convencionales.

El día 1 empezará la jornada a las 10 h en el Ayuntamiento, desde las 11 hasta las 12 h en la carretera Ribarroja y Masia de la Cova, de 12.15 a 13.15 h en la puerta del colegio Enric Valor, y de 13.15 a 14 h se recogerán los aparatos por la zona de Alameda. Por la tarde, de 16 a 17 h continuará la recogida en la puerta del colegio García Planells, de 17.15 a 18.30 h en la plaza Vicente Barberà, y de 18.45 a 20 h en la plaza Rafael Atard.

El día 4 por la mañana, de 10 a 12 h, se aprovechará el mercadillo de la parada de metro Manises, y de 12.15 a 14 h en el barrio de Carmen, entre el Hospital y la salida del colegio Joan Fuster. Por la tarde, de 16 a 17.30 h, en la bajada de los colegios Benjamín Benlloch, Félix Rodríguez de la Fuente, Ausiàs March y Sagrada Família. De 17.30 a 18.30 h en la Ciudad del Ocio y del Deporte, y de 18.30 a 20 h en la Casa de la Cultura.

Con el fin de incentivar la participación entre los ciudadanos, se entregarán premios a todos los vecinos que depositen sus aparatos en los remolques de las bicicletas, además de sortear un Ipad Mine 4 a través de la página de Facebook @reciclatusaparatos.

 

Fuente: Gabinete de Prensa Ayto. de Manises
 

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com