'
Manises 11/12/2018 

50 aniversari de la Societat Musical L'Artística Manisense. 1968-2018.

La Societat Musical L'Artística Manisense commemora el 2018 el 50 aniversari de la seua fundació, 1968-2018.

Des de que fa ja cinquanta anys va nàixer L’Artística Manisense són moltes les coses que han canviat. La nostra Societat Musical ha crescut en nombre d’agrupacions, en integrants i en qualitat. Però si hi ha una cosa que s’ha mantingut igual és la il·lusió i la passió que posem en allò que ens uneix: la música.

Per a celebrar tot allò que hem aconseguit en estes cinc dècades de treball, però també per reflexionar sobre els reptes que ens esperen i reforçar el nostre vincle com a associació, hem preparat un suggeridor programa d’activitats al llarg de tot 2018, a més de fer una recopilació de la nostra història que difondrem en una sèrie de revistes commemoratives durant els pròxims mesos.

Des d’ací volem invitar-vos a tots i totes a participar en les activitats que ara us presentem. Arrimeu-vos a L’Artística Manisense, on la bona formació s’acompanya de cultura i amistat.
 


La Societat Musical L'Artística Manisense commemora el 2018 el 50 aniversari de la seua fundació. Per a celebrar-ho, des de la Societat Musical s'ha preparat un programa especial d’activitats al llarg de tot el 2018. Els actes del 50 aniversari es van presentar durant el Concert de Nadal de la Banda Simfònica, que va tenir lloc el passat 24 de desembre baix la batuta de Bram Sniekers.

Conferències, tallers, jornades, audicions o concerts són només algunes de les activitats programades durant els pròxims mesos, amb l'objectiu de reivindicar el paper de la societat musical en la cultura i la música de Manises, però també reflexionar sobre allò que pot significar una societat musical moderna. Les activitats programades no deixen de banda la recuperació de la història de L'Artística Manisense, que es presentarà en una sèrie de tres revistes monogràfiques que es distribuiran en els pròxims mesos, així com en una exposició fotogràfica programada per a final d'any.

Les primeres activitats de la programació especial tindran lloc al llarg del mes de gener i culminaran en el Concert de Nadal de 2018, que comptarà amb la participació del solista de flauta de l'Orquestra de València Salvador Martínez Tos, músic de L'Artística Manisense, i que a més oferirà una master-class de flauta. Este serà el primer d'una sèrie de concerts i classes magistrals a càrrec dels músics i músiques formats a casa nostra i que ara treballen en orquestres i conservatoris de prestigi. Músics que d'una manera o altra han mantingut el lligam amb la banda de L'Artística Manisense i que són la mostra més clara de l'èxit del projecte musical que va nàixer ara fa cinquanta anys.

L’Artística Manisense es va fundar l’any 1968 per iniciativa de músics manisers i aficionats a la música de la localitat per omplir el buit musical que havia deixat la desaparició de les bandes de La Paz i El Musical. Al llarg de la seua història, la Banda Simfònica de L’Artística Manisense ha guanyat diversos certàmens de música, com ara el Certamen de València i el Vila d’Altea. A més de la seua agrupació principal, actualment la Societat Musical compta amb una Orquestra, un Cor Polifònic, una Banda Juvenil i altres agrupacions com la Batucada Zumba-li Xe. La Societat compta també amb una Escola de Música, Dansa i Teatre que ofereix classes d’ensenyaments elementals i professionals de música, així com classes per a bebés o solfeig per a adults.

Consulta el programa especial ací.
 

Fuente: Societat Musical L’Artística Manisense
              Passeig Guillermo de Osma, 3 - 46940 Manises (València)
             Tel: 96 153 17 83

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com