'
Manises 11/12/2018 

Manises posa en marxa el taller d'ocupació «Manises Saludable»

L'Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, ha posat en marxa el taller d'ocupació «Manises Saludable».
El Ayuntamiento de Manises, a través de la Concejalía de Promoción Económica, ha puesto en marcha el taller de ocupación “Manises Saludable”.

Aquest programa mixt d'ocupació i formació amb subvenció del SERVEF i de la Unió Europea, ha suposat una important aposta de la Regidoria de Promoció Econòmica en matèria econòmica, mitjans i recursos.

Amb una durada de 12 mesos, «Manises Saludable» comptarà amb 30 alumnes i la incorporació de 6 persones d'equip directiu. L'objectiu d'aquest taller és doble, d'una banda, millorar l'entorn del municipi per a adaptar els espais menys utilitzats a usos alternatius que generen actituds saludables entre la ciutadania, i d'altra, que els alumnes puguen formar-se i treballar durant tot un any. Quan acabe el curs, els 30 alumnes seran acreditats amb un certificat de professionalitat que millorarà la seua posterior incorporació a una ocupació de qualitat.

Els projectes principals d'aquest taller d'ocupació són tres: en primer lloc, en la parcel·la del Comtat es construirà un total de 54 horts urbans, els quals comptaran amb una caseta amb taquilles individuals per a cada un dels adjudicataris dels horts, canalització per al reg des de la balsa de recollida d'aigües pluvials, i enjardinament d'aquesta zona amb la creació d'un bosc urbà. En segon lloc, es construirà un parc de cal·listènia amb aparells i mobiliari d'exercici urbà al costat de la Ciutat de l'Oci i de l'Esport, una proposta que un grup d'estudiants dels instituts de Manises va fer arribar al consistori. I per últim, la rehabilitació de la zona enjardinada del barri Sant Jeroni amb la reparació de voreres, millora de l'accessibilitat i la col·locació de mobiliari urbà.

Segons paraules del regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, «aquests tallers d'ocupació són una aposta en ferm d'aquest equip de govern. Després de concloure el taller «Manises Adapta» i que estiga en marxa el de «Manises Verd», s'inicia «Manises Saludable» amb l'objectiu de realitzar una sèrie de treballs encaminats a millorar l'entorn de Manises atenent a criteris de respecte pel medi ambient, gestió de l'aigua i eficiència energètica».
 Este programa mixto de ocupación y formación con subvención del SERVEF y de la Unión Europea, ha supuesto una importante apuesta de la Concejalía de Promoción Económica en materia económica, medios y recursos.

Con una duración de 12 meses, “Manises Saludable” contará con 30 alumnos y la incorporación de 6 personas de equipo directivo. El objetivo de este taller es doble, por un lado, mejorar el entorno del municipio para adaptar los espacios menos utilizados a usos alternativos que generan actitudes saludables entre la ciudadanía, y por otro, que los alumnos puedan formarse y trabajar durante todo un año. Cuando acabe el curso, los 30 alumnos serán acreditados con un certificado de profesionalidad que mejorará su posterior incorporación a una ocupación de calidad.

Los proyectos principales de este taller de ocupación son tres: en primer lugar, en la parcela del Comtat se construirá un total de 54 huertos urbanos, los cuales contarán con una caseta con taquillas individuales para cada uno de los adjudicatarios de los huertos, canalización para el riego desde la balsa de recogida de aguas pluviales, y ajardinamiento de esta zona con la creación de un bosque urbano. En segundo lugar, se construirá un parque de calistenia con aparatos y mobiliario de ejercicio urbano junto a la Ciutat del Oci i de l'Esport, una propuesta que un grupo de estudiantes de los institutos de Manises hizo llegar al consistorio. Y por último, la rehabilitación de la zona ajardinada del barrio Sant Jeroni con la reparación de aceras, mejora de la accesibilidad y la colocación de mobiliario urbano.

Según palabras del concejal de Promoción Económica del Ayuntamiento de Manises, Rafael Mercader, “estos talleres de ocupación son una apuesta en firme de este equipo de gobierno. Después de concluir el taller “Manises Adapta” y que esté en marcha el de “Manises Verd”, se inicia “Manises Saludable” con el objetivo de realizar una serie de trabajos encaminados a mejorar el entorno de Manises atendiendo a criterios de respeto por el medio ambiente, gestión del agua y eficiencia energética».

 

Fuente: Gabinete de Prensa Ayto. de Manises

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com