'
Manises 11/12/2018 

Manises es prepara per a rebre la visita dels Reis Mags

Demà divendres els Reis Mags visitaran Manises per a portar alegria i il·lusió a tots els xiquets de la ciutat.
Mañana viernes los Reyes Magos visitarán Manises para traer alegría e ilusión a todos los niños de la ciudad.

A les 17.30 h està previst que Ses Majestats d’Orient arriben a l’estació de metro Manises, per a posteriorment fer un recorregut per la localitat que partirà de l’avinguda dels Tramvies, i que continuarà pel carrer Mestre Guillem, avinguda Blasco Ibáñez i Masia de la Cova, passant per la plaça Dos de Maig i Molí de la Llum fins a la plaça Rafael Atard, on tindrà lloc la recepció oficial perquè xiquets i xiquetes arrepleguen un regalet de les mans dels Reis i es facen una foto amb ells.

La comitiva dels Reis estarà formada per prop de 350 persones de la ciutat que al ritme de la música ompliran d’ambient festiu els carrers del municipi. A més dels diferents grups d’animació que formen part d’aquest esdeveniment, un emissari reial anunciarà l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar a Manises.

En la Cavalcada de Reis de 2018 col·laboren el taller de teatre de la Regidoria de Cultura, moltes de les comissions falleres de la localitat, la Junta Local Fallera, el grup de Juniors Creu en Sol,  el grup Danses Repicó, les Candelàries, el Club de Gimnàstica Rítmica, el Club de Patinatge, la Casa Canària i la banda SIM, així com les empreses Chollos i El Manisero.

Segons paraules de la regidora de Festes de l'Ajuntament de Manises, Altea Royo, «aquesta cita és, sense dubte, una de les més especials que es viuen a la nostra ciutat, i on els xiquets i xiquetes són els autèntics protagonistes de la jornada».
A las 17.30 h está previsto que Sus Majestades de Oriente lleguen a la estación de metro Manises, para posteriormente hacer un recorrido por la localidad que partirá de la avenida de Tramvies, y que continuará por la calle Mestre Guillem, avenida Blasco Ibáñez, Masia de la Cova, pasando por la plaza Dos de Maig y Molí de la Llum hasta finalizar en la plaza Rafael Atard, donde tendrá lugar la recepción oficial para que niños y niñas recojan un regalo de las manos de los Reyes y se hagan una foto con ellos.

La comitiva de los Reyes estará formada por cerca de 350 personas de la ciudad que al ritmo de la música llenarán de ambiente festivo las calles del municipio. Además de los diferentes grupos de animación que forman parte de este acontecimiento, un emisario real anunciará la llegada de Melchor, Gaspar y Baltasar a Manises.

En la Cabalgata de Reyes de 2018 colaboran el taller de teatro de la Concejalía de Cultura, muchas de las comisiones falleras de la localidad, la Junta Local Fallera, el grupo de Juniors Creu en Sol, el grupo Danses Repicó, las Candelarias, el Club de Gimnasia Rítmica, el Club de Patinaje, la Casa Canaria y la banda SIM, así como las empresas Chollos y El Manisero.

Según palabras de la concejala de Fiestas del Ayuntamiento de Manises, Altea Royo, «esta cita es, sin duda, una de las más especiales que se viven en nuestra ciudad, y donde los niños y niñas son los auténticos protagonistas de la jornada».

 

Fuente: Gabinete de Prensa Ayto. de Manises

Imprimir esta noticia | Enviar esta noticia

[ Volver > ]
AVISO LEGAL: Queda prohibida la reproducción total o parcial de esta noticia sin previo consentimiento del Portal de Manises o sin la mención expresa de la fuente de procedencia. Para contactar con el portal de Manises haz clik aqui.

Arroz de colores


Portal de Manises, Noticias de interés sobre Manises, Empresas y comercios de Manises, Comprar en Manises, Foro de cerámica, Farmacias en Manises, Foro de opinión, Tablón de anuncios.
Copyright © Serco ALERCE-- Aviso legal - Mapa Web infoalerce@manises.com